Missie, visie, strategie en motto van ergeniaclare.nl

Positieve energie!

Problemen krijgen we allemaal op ons bordje, gevraagd en ongevraagd. De uitdaging is om de balans aan te houden in ons leven en te zorgen dat ons levensgeluk niet de ondertoon gaat voeren. Deze missie is niet alleen met betrekking tot ons werk, maar ook met betrekking tot ons persoonlijk leven.
Het leven all-round.

Missie

Het uitdragen van positieve energie voor het in balans brengen en blijven van  het levensgeluk!

Visie

Positieve energie oproepen om de juiste functionele mindset te creëren in desbetreffende situaties.

Het algemeen doel is om positieve energie te communiceren onder alle lagen van de samenleving op een realistische manier.

Maar de specifieke doelen zijn:

  • Verschillende groepen in de samenleving te bereiken met positieve energie in de vorm van workshops en toerustingsbijeenkomsten
  • Implementatie van positieve energie in het onderwijs
  • Implementatie van positieve energie in coaching
  • Uitstralen van positieve energie in de blogs op een realistische manier.

Strategie

Probeer positieve energie, probeer positief te zijn!

Met Ergeniaclare.nl wil ik een inhoudelijke en diepgaande betekenis geven op het gebied van de juiste mindset te creëren in de verschillende situaties zodat er ruimte is voor ontwikkeling, fellowship, creativiteit, sparren, bemoedigingen, samenwerkingen en projecten.

Motto

Positive energy: knock it in!

Bekijk mijn diensten

Kom meer te weten over wat ik kan doen voor jou.

Onderwijs

Mijn visie over het onderwijs staat inherent aan de algemene visie! Het inzetten van positieve energie om de mindset te veranderen en zo de doelen te behalen en te bewerkstellingen.

Lees meer

Coaching

Binnen het coaching staat centraal de ervaringen die ik heb opgedaan op zakelijk en persoonlijk vlak. Met de literatuur die mij de ondersteuning heeft gegeven om tot inzichten te komen.

Lees meer

Vrijwilligerswerk

Het is erg belangrijk dat mensen die uit een ander land komen zich zo goed mogelijk kunnen aanpassen in onze maatschappij. Waar ik dat kan, lever ik mijn bijdrage vanuit mijn expertise.

Lees meer