Een ander facet van het herstel (herpak)proces!

Een ander krachtgebied!

In mijn vorige blog had ik het over de studie die ik heb afgerond en ik heb het ook gehad over de reden waarom ik die studie ben gaan volgen.

Als je je leven weer oppakt, na een overlevingsperiode, dan is het zo dat je de verschillende facetten moet aanpakken omdat je de verschillende facetten van je leven hebt verwaarloosd omdat je mindset gefocust was op overleven.

Zo ben ik weer begonnen met actief sporten en bewust mijn voeding te kiezen. De afgelopen periode, heb ik alles zijn beloop laten gaan, waaronder het sporten en het opletten op mijn voeding.

Van alles op de loer

Ik ben al 49 en ik weet dat er van alles op de loer ligt. Althans bij mij. Daarom pak ik dit serieus weer op, omdat ik dit stukje in de hand heb. Ik weet dat als ik niks eraan doe, ik problemen ga krijgen met mijn gezondheid.

Sporten

Weliswaar ben ik geen fan van sporten, maar ik ben fan van een gezond en fit lijf en ik wil niet ziek worden door eigen schuld. Omdat ik weet dat ziekte geen kattenpis is! Dus ik ben begonnen met een voedingscoach  van mijn sportschool, Sportplaza, en deze heeft een programma voor mij opgesteld. Verder heeft ze ook een trainingsprogramma voor mij opgesteld. Noortje is erg geduldig, rustig en geen moment had ik het gevoel  dat zij mij ging veroordelen. Ik voelde dat zij mij ging ondersteunen  en dat voelde goed. Het is een heel goed gevoel van veerkracht aan het begin van dit traject om op dit gebied ook weer de controle te krijgen over mijn leven.

Maar het is nog steeds stap voor stap en het wijst zich vanzelf. Door weer de controle te krijgen en te nemen over de verschillende facetten van je leven, kom je weer successievelijk volledig in je kracht te staan.

Deel dit artikel

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets