Nieuwe website: Ergeniaclare.nl                                  Nieuwe energie en innovatie!

 

Ergeniaclare.nl

 Wan lespeki odi mi boeng compe! Wan warang kong na ini!

Geachte connecties! Van harte welkom!

 Middels deze bijdrage wil ik de lancering van mijn nieuwe website aangeven: ergeniaclare.nl!

 Ik heb een initiatief genomen en het doel is om te leren en te laten leren, motiveren, inspireren en ontwikkelen.

Ja, dit is het basisdoel en ik wil onderstrepen dat het een basisdoel is.

De afgelopen jaren voerden ziekte en  echtscheiding de boventoon in mijn leven.

 Alles kwam op mij af en ik had het gevoel dat ik met moeite vooruit kwam. Alsof ik 10 stappen vooruit zette en 15 stappen achteruit. Soms was ik net bezig met een mooi project en alles moest stoppen; ik moest alles loslaten. Maar ik ben blij dat ik nog leef, dat ik gezond ben en dat ik levenslustig ben en gelukkig.

 Het was een moeilijke periode, maar ik heb geleerd om de juiste mindset te activeren en te blijven houden.

Ook heb ik mijn hobbels met verve kunnen omarmen en daardoor keek ik anders tegen ze aan en kon ook met acceptatie, veerkracht en moed,  zaken aanpakken en gaan vechten.

Ik ben dankbaar met elk lichtpuntje en ga gewoon verder. De hobbels hebben heel veel diepgang, veerkracht, kracht en zelfliefde in mijn leven kunnen bewerkstelligen!

 In plaats dat ik liefde van mensen ging kopen, heb ik “extra zelfliefde ingekocht” zodat ik altijd een reservepotje heb en zodat ik  stabieler en sterker in mijn schoenen kan staan. Zelfmedelijden en het slachtoffer uithangen horen erbij. Dat heb ik ook gedaan, maar ik bleef niet erin steken! Het was uithuilen, mijn wanhoop uiten en mijn tranen drogen en zeggen: “Oema opo!”  “Vrouw, sta op! En verder gaan! Onderschat de kracht van positieve affirmatie niet!

“Ergenia, yu fiti ai en a dey naf yu!”Ergenia, je bent een streling voor het oog en de dag is voor jou! Je hebt de controle tenzij jij die uit handen geeft!

De uitdagingen en hobbels zijn een essentieel onderdeel van ons leven en horen er altijd bij. Feit is dat we moeten weten hoe we ze moeten omarmen zodat ze niet de boventoon gaan voeren in ons leven, maar dat het levensgeluk altijd centraal moet staan.

 Een gewaardeerde relatie zei vaak tegen mij: “Ergenia, make your pain, your champagne!”

Dit is ook mijn boodschap voor allen die het moeilijk hebben met allerlei uitdagingen in hun leven! Reset your mind and make your pain, your champagne!

 Heel erg belangrijk is het vergeven en ook jezelf vergeven. Anders krijg je nooit de controle over je leven en je wordt nooit gelukkig. Depressie en eenzaamheid liggen dan op de loer.

 Verder is het belangrijk om te onthouden dat niks en niemand perfect is. Je gaat van tijd tot tijd de plank mis slaan. Dat hoort erbij! Absoluut! Daarom zijn we mensen! Maar het is de bedoeling om met  zelfreflectie weer in die juiste levenshouding te gaan staan! Laat je zeker weten niet plaatsen in een keurslijf door je omgeving! Blijf wie en wat je bent!

  De website staat voor positieve energie allround, op het gebied van onderwijs en coaching. Het is een eerste stap naar de verdere horizontale ontwikkeling en verbreding van een visie. Het is een eerste stap naar meer diepgang, het is een eerste stap naar meer kennis en knowhow. Afgelopen vrijdag heb ik mij ingeschreven bij KvK.

 Tenslotte  wil ik alle connecties bedanken voor het altijd trouw  reageren op mijn bijdragen en het geven van feedback. Ik ben erg dankbaar dat ik ook anderen kan bemoedigen, motiveren en inspireren met mijn bijdragen!

E vooral een warme dank naar de mensen die altijd in mij zijn blijven geloven en mij die ondersteuning altijd hebben gegeven. Much love!

 Het doet mij goed!

Ook de mannen van Easydesigners verdienen een dikke pluim dat ze met veel geduld mij hebben geholpen om de website te creëren zoals ik die wil.

 Check de website en laten we elkaar structureel inspireren en motiveren!

En wie weet, misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen.

 

 

 

Lobi odi!

Liefdevolle groet!

Ergenia Clare

Positieve energie! Go!

 

 

Deel dit artikel

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets