Uit je comfortzone stappen!

Afgelopen woensdag mocht ik mijn ervaringen op het vmbo middels twee workshops voorhouden aan docenten uit het primair onderwijs. Het voelde heel erg goed aan en ik ben blij dat ik mijn onderwijskundige visie met de collega’s heb mogen delen.

Wat ik heel erg fijn vond, was het feit dat ik mezelf kon zijn en open en eerlijk mijn verhaal kon vertellen. Vroeger voelde ik schaamte, verdriet, wanhoop en vernedering, maar ik heb stappen gezet in die woestijn en heb een basis kunnen neerzetten voor mijn onderwijskundige visie.
Nu voel ik kracht, sterkte, inspiratie, liefde, doorzettingsvermogen, moed en creativiteit! Mijn obstinaat karakter kan ik positief inzetten en daaruit krijg ik positieve energie!

Deel dit artikel

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets